Over ons Menu sluiten

Ons team

Service en kwaliteit

CarXpert Middenweg is een echt familiebedrijf waar Jo Thijssen, samen met mijn vrouw Brigitte en sinds 2007 ook hun zoon Ryan met plezier werken. Met deze bezetting kan CarXpert Middenweg haar klanten de passende service bieden.

  • klaar terwijl u wacht
  • persoonlijke benadering
  • leenauto ter beschikking
  • de koffie is altijd klaar

Bij CarXpert Middenweg is gedegen auto onderhoud en persoonlijk contact wat u krijgt als u uw auto binnen rijdt. Met meerdere bruggen en monteurs kunnen alle type onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Omdat CarXpert Middenweg een universeel garagebedrijf is, maakt het niet uit welk type of merk auto u heeft. Alle auto merken zijn welkom.

CarXpert Middenweg_Jo ThijssenEigenaar Jo Thijssen: APK keurmeester, monteur, airco specialist en diagnose

 

 

 

CarXpert Middenweg_Brigitte ThijssenBrigitte Thijssen: receptioniste, facturatie, boekhouding, inkoop/verkoop

 

 

 

CarXpert Middenweg_Ryan ThijssenRyan Thijssen: 1e monteur en APK

Erkend leerbedrijf

CarXpert Middenweg heeft ervoor gekozen om een erkend leerbedrijf te worden. Dit betekent dat wij, door de voor onze branche relevante kennisinstelling, de bevoegdheid hebben gekregen om deel te nemen aan het leertraject van leerlingen die ons vak eigen willen maken. Wij zijn er trots op dat wij dit certificaat hebben verkregen. Op deze manier kunnen wij bijdragen aan kennisoverdracht binnen het garagebedrijf. De leerlingen kunnen bij ons kennis maken met de praktijk en krijgen een duidelijk beeld van hetgeen er van hun verwacht wordt wanneer zij gaan werken in onze branche.

 

erkend-leerbedrijf_klein